KoçSistem Bilişim 500’de, İki Dalda Birden Birinci Oldu!

Türkiye’nin öncü ve lider bilgi teknolojileri şirketi KoçSistem, BT Haber Grubu’nun bu yıl 17’inci kez gerçekleştirdiği Bilişim 500’ün sonuçlarına göre iki farklı kategoride birinci oldu.

KoçSistem Yılın Sistem Entegratörü Hizmet Alt Kategorisinde birinci olurken, Barındırma Yönetim Bulut Hizmeti Kategorisinde de birinciliği elde etti. 2015 yılı satış gelirlerine göre oluşturulan Bilişim 500 genel listesinde ise KoçSistem 23’üncü sıraya, Bilgi Teknolojileri Şirketleri sıralamasında ise 12’inci sıraya yerleşti.
KoçSistem ayrıca; Sistem Entegratörü genel sıralamasında, Sistem Entegratörü Donanım sıralamasında, Veri Yedekleme ve Depolama Donanımı Sistem Entegratörü gelirlerine göre, Danışmanlık gelirlerine göre, Kurulum- Bakım- Destek gelirlerine göre de ikinci oldu.

Temmuz 2016

KoçSistem Genel Müdürü Mehmet Nalbantoğlu, Bilişim 500’de 35.Yıl Plaketi Aldı

Bilişim sektöründe 35 yılı aşkın süredir emek veren KoçSistem Genel Müdürü Mehmet Nalbantoğlu’na, “Türkiye Bilişim Sektörüne 35 yıl Emek” Plaketi BT Haber Şirketler Grubu Başkanı Murat Göçe tarafından takdim edildi.