Stevie Awards “Yılın İnsan Kaynakları Ekibi” Ödülü KoçSistem’in!

Türkiye’nin köklü ve lider bilgi teknolojileri şirketi KoçSistem, iş dünyasının saygın ödülleri arasında kabul edilenve International Business Awards (IBA) kapsamında düzenlenen Stevie Awards'ta “Yılın İnsan Kaynakları Ekibi”ödülüne layık bulundu.

KoçSistem’e Uluslararası Ödül: İngiltere Premıer Ligi Pıxage Projesi “Avrupa’da Yılın Teknoloji Çözümü” Ödülünü Kazandı!

KoçSistem’in, Türkiye’nin ilk yüzde yüz yerli katkı ile geliştirilen kurumsal sayısal yayıncılık yazılımı Pixage,İngiltere Premiere Ligi projesi ile uluslararası çapta düzenlenen The European IT Excellence Awards’da“Avrupa’da Yılın Teknoloji Çözümü” ödülünü almaya hak kazandı. KoçSistem, IT Europa tarafından dörtyıldır düzenlenen The European IT Excellence Awards’da bugüne kadar ödül alan tek Türk şirketi olma unvanının da sahibi oldu.

Ceo’lar, KoçSistem ve Opet’in Düzenlediği Golf Turnuvasında Buluştu!

KoçSistem ve Opet’in, Capital ve Ekonomist dergileri işbirliğiyle düzenlediği CEO Golf Weekend sona erdi.Antalya Belek’de Carya Golf Kulübü’nde düzenlenen turnuvaya 80 CEO katıldı. İş dünyasının önde gelenisimleri, yoğun iş temposu içinde kısa bir mola vererek, yeşil sahalarda golf sporu ile keyifli bir hafta sonugeçirdiler.

KoçSistem Dijital Ekonomi Gecesinde Rekabetin Bulut Üzerinde Farklılaşmaktan Geçtiğine Vurgu Yaptı!

Yenilikleri dünya ile aynı anda takip eden ve ülkesinde öncülüğünü yapan KoçSistem, Turkishtime ile yaptığı işbirliğineticesinde; dijital ekonomide yaşanan hızlı gelişimleri ve bu yeni dönemin vizyonuna ilişkin öngörüleri iş dünyasının üstdüzey temsilcilerinin davetli olduğu Dijital Ekonomi Gecesi’nde Türkiye gündemine taşıdı.

KoçSistem Kendi Geliştirdiği Yazılımı Pixage ile Küresel Arenada Rekabet Ediyor!

KoçSistem, Türkiye’nin ilk yüzde yüz yerli katkı ile geliştirilen kurumsal sayısal yayıncılık yazılımıPixage ile küresel arenada başarı hikayeleri yarattı! Türkiye’nin lider ve öncü bilgi teknolojileri şirketi KoçSistem, sayısal yayıncılık uygulamalarını bir adım öteyetaşıma hedefi ile 2008 yılında piyasaya sunduğu, Türkiye’nin ilk yüzde yüz yerli katkı ile geliştirilen kurumsalsayısal yayıncılık yazılımı Pixage ile küresel arenada rekabet ediyor.

İş Dünyası İşbirliğinin Gücü ile Kazanıyor! Koçsistem’in Katkılarıyla, Yochaı Benkler’in Çok Satan Kitabı Penguen ve Leviathan Türkiye’de!

Yochai Benkler’in, işbirliğinin gücünü ve yeni normale adapte olmaya çalışan iş dünyası adına yarattığıfırsatları, çarpıcı örneklerle ortaya koyduğu kitabı; “Penguen ve Leviathan” KoçSistem’in katkıları ileTürkiye’de!

Yeşil Bilgi Platformu KoçSistem Çalışanlarının Hayallerini Yeşertti!

Yeşil Bilgi Platformu, üye şirketlerinden KoçSistem çalışanlarına yönelik fark yaratan bir projeye daha imza attı. “Hayallerimizi Yeşertiyoruz” ismini verdiği yeni kampanyası ile Platform, çalışanların çevre sorunlarına karşı bilinçlendirme sürecine hizmet ederken kağıdın doğru kullanımına da dikkat çektiği keyifli bir projeyi daha hayata geçirmiş oldu.

Avrupa'nın gelecekte rekabetçiliğini artırmayı hedefleyen "Geleceğin İnterneti Kamu-Özel Sektör Ortaklığı", kısa adıyla "Future Internet PPP" AB girişimi kapsamında yürütülen 8 projeden biri olan lojistik sektörüne yönelik "FInest" projesinde Türkiye'den sadece KoçSistem ve Arçelik de yer alıyor.

KoçSistem, Cisco Telepresence İleri Seviye Teknoloji İş Ortağı Oldu!

KoçSistem, Cisco ile yıllardır sürdürdüğü stratejik iş birliğini “Cisco Telepresence İleri Seviye Teknoloji İş Ortağı” sertifikası ile bir üst seviyeye taşıdı.

KoçSistem Avaya’nın En Yüksek Dereceli Çözüm Ortaklarından Biri Oldu!

Türkiye’nin köklü ve lider bilgi teknolojileri şirketi KoçSistem, Avaya ile işbirliğini Gold Çözüm Ortaklığı seviyesinden Platinum seviyesine taşıdı.