Temmuz 2016

KoçSistem Genel Müdürü Mehmet Nalbantoğlu, Bilişim 500’de 35.Yıl Plaketi Aldı

Bilişim sektöründe 35 yılı aşkın süredir emek veren KoçSistem Genel Müdürü Mehmet Nalbantoğlu’na, “Türkiye Bilişim Sektörüne 35 yıl Emek” Plaketi BT Haber Şirketler Grubu Başkanı Murat Göçe tarafından takdim edildi.

KoçSistem Bilişim 500’de, İki Dalda Birden Birinci Oldu!

Türkiye’nin öncü ve lider bilgi teknolojileri şirketi KoçSistem, BT Haber Grubu’nun bu yıl 17’inci kez gerçekleştirdiği Bilişim 500’ün sonuçlarına göre iki farklı kategoride birinci oldu.

Haziran 2016

KoçSistem’in üyesi olduğu EUREKA ITEA Board Toplantısı ilk kez Türkiye’de gerçekleşti!

Eylül 2015

KoçSistem'den Bol Güneşli e-Fatura Kampanyası

Bulut mimarisi modeli ile e-fatura pazarına farklı bir yaklaşım getiren KoçSistem, e-fatura mükelleflerine, ihtiyaçlarına göre tercih edebilecekleri farklı fırsat paketlerinden oluşan avantajlı bir kampanya hazırladı.

Teknolojinin Katkısıyla Şekillenen Ekonomiye Dair

Jeremy Rıfkın imzalı Sıfır Marjinal Maliyet Toplumu kitabı KoçSistem'in katkılarıyla Türkiye'de!

Mart 2015

KoçSistem, Avrupa’nın Geleceğine Karar Veren Yönetim Kurulunda!

KoçSistem, AB’nin yeni teknolojiler ve projeler geliştirmek üzere oluşturduğu EUREKA ITEA 3 organizasyonunun yönetim kurulu üyeliğine seçildi. Şirket, kurulda yer alan iki Türk şirketinden biri olarak Avrupa’nın geleceğini şekillendiren Ar-Ge çalışmalarının belirlenmesinde söz sahibi olacak.

Kasım 2014

Türk Teknoloji Lideri KoçSistem İlk Yurt Dışı Şirketi İle Azerbaycan'da

Türkiye’nin lider bilgi teknolojileri şirketi KoçSistem, yeni teknolojileri ve 70 yıllık deneyimini Azerbaycan pazarına taşıdı; ilk yurt dışı şirketi KoçSistem Azerbaycan MMC’yi Bakü’de kurdu!

Eylül 2014

KoçSistem Özel Yeteneklerini Destekliyor!

KoçSistem, spor, sanat gibi alanlarda yetenekli olan çalışanlarına iç sponsorluk uygulaması ile destek veriyor. Bu destekten faydalanan çalışanlarından, milli yüzücü Seda Oğuzer, Masterlar Dünya Şampiyonası'ndan Türkiye rekorları ile döndü.

Mart 2014

Bir Fikirle Dünyayı Değiştirebilir Misiniz? Yeni Bir Sanayi Çağını Müjdeleyen Geleceği Üretenler Kitabı KoçSistem’in Katkılarıyla Türkiye’de!

Teknolojinin şekillendirdiği üretim süreçleriyle yeni bir sanayi çağının yaklaşmakta olduğunu duyuran Geleceği Üretenler kitabı, KoçSistem’in katkılarıyla Türkçeye kazandırıldı.

Haziran 2013

CEO'ları Golf Turnuvasında Buluşturduk!

KoçSistem ve Opet'in, Capital ve Ekonomist dergileri işbirliğiyle düzenlediği CEO Golf Weekend sona erdi. Antalya Belek'de Carya Golf Kulübü'nde düzenlenen turnuvaya 80 CEO katıldı. KoçSistem üst yönetiminin yer aldığı etkinlik çerçevesinde düzenlenen gala gecesinde bir konuşma yapan Genel Müdürümüz Mehmet Nalbantoğlu "Bizler aslında dünyayı değiştiriyoruz ve bunu da teknoloji ile yapıyoruz" dedi.