Eylül 2015

KoçSistem'den Bol Güneşli e-Fatura Kampanyası

Bulut mimarisi modeli ile e-fatura pazarına farklı bir yaklaşım getiren KoçSistem, e-fatura mükelleflerine, ihtiyaçlarına göre tercih edebilecekleri farklı fırsat paketlerinden oluşan avantajlı bir kampanya hazırladı.

Teknolojinin Katkısıyla Şekillenen Ekonomiye Dair

Jeremy Rıfkın imzalı Sıfır Marjinal Maliyet Toplumu kitabı KoçSistem'in katkılarıyla Türkiye'de!

Mart 2015

KoçSistem, Avrupa’nın Geleceğine Karar Veren Yönetim Kurulunda!

KoçSistem, AB’nin yeni teknolojiler ve projeler geliştirmek üzere oluşturduğu EUREKA ITEA 3 organizasyonunun yönetim kurulu üyeliğine seçildi. Şirket, kurulda yer alan iki Türk şirketinden biri olarak Avrupa’nın geleceğini şekillendiren Ar-Ge çalışmalarının belirlenmesinde söz sahibi olacak.

Kasım 2014

Türk Teknoloji Lideri KoçSistem İlk Yurt Dışı Şirketi İle Azerbaycan'da

Türkiye’nin lider bilgi teknolojileri şirketi KoçSistem, yeni teknolojileri ve 70 yıllık deneyimini Azerbaycan pazarına taşıdı; ilk yurt dışı şirketi KoçSistem Azerbaycan MMC’yi Bakü’de kurdu!

Eylül 2014

KoçSistem Özel Yeteneklerini Destekliyor!

KoçSistem, spor, sanat gibi alanlarda yetenekli olan çalışanlarına iç sponsorluk uygulaması ile destek veriyor. Bu destekten faydalanan çalışanlarından, milli yüzücü Seda Oğuzer, Masterlar Dünya Şampiyonası'ndan Türkiye rekorları ile döndü.

Mart 2014

Bir Fikirle Dünyayı Değiştirebilir Misiniz? Yeni Bir Sanayi Çağını Müjdeleyen Geleceği Üretenler Kitabı KoçSistem’in Katkılarıyla Türkiye’de!

Teknolojinin şekillendirdiği üretim süreçleriyle yeni bir sanayi çağının yaklaşmakta olduğunu duyuran Geleceği Üretenler kitabı, KoçSistem’in katkılarıyla Türkçeye kazandırıldı.

Haziran 2013

CEO'ları Golf Turnuvasında Buluşturduk!

KoçSistem ve Opet'in, Capital ve Ekonomist dergileri işbirliğiyle düzenlediği CEO Golf Weekend sona erdi. Antalya Belek'de Carya Golf Kulübü'nde düzenlenen turnuvaya 80 CEO katıldı. KoçSistem üst yönetiminin yer aldığı etkinlik çerçevesinde düzenlenen gala gecesinde bir konuşma yapan Genel Müdürümüz Mehmet Nalbantoğlu "Bizler aslında dünyayı değiştiriyoruz ve bunu da teknoloji ile yapıyoruz" dedi.

Dijital Ekonomi Gecesi, KoçSistem ev sahipliğinde gerçekleşti

Yenilikleri dünya ile aynı anda takip eden ve ülkesinde öncülüğünü yapan KoçSistem, Turkishtime ile yaptığı işbirliği neticesinde; dijital ekonomide yaşanan hızlı gelişimleri ve bu yeni dönemin vizyonuna ilişkin öngörüleri iş dünyasının üst düzey temsilcilerinin davetli olduğu Dijital Ekonomi Gecesi'nde Türkiye gündemine taşıdı.

Münih Dijital Yayıncılık Konferansı'ndaydık

Sayısal Yayıncılık Konferansı, 14- 16 Eylül tarihleri arasında Almanya’nın Münih kentinde gerçekleştirildi. Gümüş Sponsor olarak katıldığımız konferansta, sayısal yayıncılık konusundaki tecrübelerimizi ziyaretçilerle paylaşarak, Pixage ürünümüzün tanıtımını yaptık. Avrupa başta olmak üzere, uluslararası alanda dijital yayıncılık imkanlarından faydalanarak farkındalık yaratma amacındaki firmalarla bir araya gelerek, Pixage özelindeki çözüm önerilerimizi kendilerine sunduk.

KoçSistem İnteraktif Pazarlama Zirvesi 2011’e Katıldı

KoçSistem, interaktif pazarlama uygulamalarının paylaşıldığı, pazarlama-teknoloji yakınsaması ışığında değerlendirmelerin yapıldığı ve sektörün önümüzdeki yıllarda yaşayacağı gelişmelerin irdelendiği İnteraktif Pazarlama Zirvesi 2011’e katıldı.