Avrupa'nın gelecekte rekabetçiliğini artırmayı hedefleyen "Geleceğin İnterneti Kamu-Özel Sektör Ortaklığı", kısa adıyla "Future Internet PPP" AB girişimi kapsamında yürütülen 8 projeden biri olan lojistik sektörüne yönelik "FInest" projesinde Türkiye'den sadece KoçSistem ve Arçelik de yer alıyor.

KoçSistem, Cisco Telepresence İleri Seviye Teknoloji İş Ortağı Oldu!

KoçSistem, Cisco ile yıllardır sürdürdüğü stratejik iş birliğini “Cisco Telepresence İleri Seviye Teknoloji İş Ortağı” sertifikası ile bir üst seviyeye taşıdı.

KoçSistem Avaya’nın En Yüksek Dereceli Çözüm Ortaklarından Biri Oldu!

Türkiye’nin köklü ve lider bilgi teknolojileri şirketi KoçSistem, Avaya ile işbirliğini Gold Çözüm Ortaklığı seviyesinden Platinum seviyesine taşıdı.

KoçSistem İki Önemli Başarıya Daha İmza Attı

KoçSistem, Oracle 2011 Partner Specialization Türkiye ödüllerinde Veritabanı alanında “Yılın İş Ortağı” seçilirken edindiği yetkinlikler ile Oracle Platinum iş ortağı olmayı da başardı.

KoçSistem ve Yapı Kredi’den Türkiye’de Bir İlk!

KoçSistem, Yapı Kredi İçin Hayata Geçirdiği Veri Yönetişimi Programı ile Sektöründe Bir İlke Daha İmza Attı!

KoçSistem Türkiye’nin İlk Exadata Demo Merkezi’ni Açtı!

KoçSistem, Oracle’ ın bilişim dünyasında fırtına etkisi yaratan ürünü Exadata’nın Türkiye’deki ilk Demo Merkezi’ni kurdu.

Bulut Bilişim İçin Yönetim Stratejileri

Dünyada bilgi teknolojilerinin yapısı her on yılda bir gerçekleşen bir mega dalga ile değişiyor ve dünyayı da değiştiriyor. Diğer taraftan dünya ekonomileri yeni normal denilen düzene alışmaya çalışıyor. KoçSistem olarak hep söylediğimiz gibi; iş dünyasının oyuncuları yeni normalin vahşi rekabet koşullarına ayak uydurmak, ortaya çıkan fırsatları değerlendirmek ve ezber bozan oyuna hızla adapte olmak için teknolojiyi en önemli araç olarak görüyor. Hayatta kalmak için “Değişim”in kaçınılmaz olduğu aşikar.

Sektörünün En Çok Sertifikaya Sahip Şirketi KoçSistem “ISO/IEC 20000” Almaya Hak Kazandı!

KoçSistem İletişim Ağı ve İş İstasyonları hizmetleri kapsamında IT sektöründe yine bir başarıya imza atarak bilgi teknolojileri alanında uluslararası ilk ve tek standart olan ISO/IEC 20000:2005 belgesini almaya hak kazandı. KoçSistem bu belgeyle network yönetimi alanında da servis yönetim standardını en üst düzeyde sunduğunu tescillemiş oldu.

HP’den KoçSistem’e Uluslararası Ödül: KoçSistem “2010 En İyi Hp Yazılım İş Ortağı” Ödülünü Aldı!

KoçSistem, HP Yazılım Konferansı 2010’dan ödülle ayrıldı. HP tarafından “2010 En İyi Yazılım İş Ortağı” ödülünü alan KoçSistem, 11 yıldır düzenlenen etkinlik kapsamında bu ödüle layık görülen ikinci Türk şirketi oldu.

Temmuz 2010

3. Risk Yönetimi Zirvesi / 26 Şubat 2009

3.Active ACADEMY 3. Risk Yönetimi Zirvesi, 26 Şubat 2009 tarihinde İstanbul Swissotel’de gerçekleştirildi. Finans sektörünün önde gelen CEO’ları, reel sektör temsilcileri ve alanında vizyon sahibi akademisyenler, krizin Türkiye analizini yaparak, 2009’a ilişkin öngörülerini ve alınması gereken önlemleri tartıştılar.