Mart 2013

KoçSistem, Arçelik A.Ş. İle Birlikte AB Destekli Arge Projesi Fıspace’te Yer Aldı,Geleceğin Lojistik ve Taşımacılık Sektörüne “Türk İmzası” Attı!

Avrupa’nın geleceğini şekillendirecek en önemli ArGe projelerinden biri olarak kabul edilen ve uluslararası tarım, lojistik ve taşımacılık sektörünü yeniden tasarlayacak olan FIspace’te, Türkiye’den sadece KoçSistem ve Arçelik A.Ş. yer alıyor.

KoçSistem Kendi Geliştirdiği Yazılımı Pixage ile ISE 2013 Fuarında!

Türkiye’nin köklü ve lider bilgi teknolojileri şirketi KoçSistem, 29-31 Ocak 2013 tarihlerinde Amsterdam’da düzenlenecek (ISE) fuarında, KoçSistem ArGe mühendisleri tarafından geliştirilen ve bir çok başarılı projede kullanılan yeni nesil sayısal yayıncılık yazılımı Pixage’in farklı sektörlere yönelik geliştirilen yeni ürünlerini tanıtacak.

KoçSistem, Stevie Awards For Women In Business, İtibar ve Marka Yönetimi Ödülü’nü Alan İlk ve Tek Türk Şirketi Oldu!

KoçSistem, itibar ve marka iletişimine yönelik hayata geçirilen “Art of Communication- İletişim Sanatı”konsepti ile The Stevie International Business Awards, Women in Business kategorisi “İtibar ve Marka Yönetimi” dalında Bronz Stevie ödülünü kazandı ve bu kategoride ödül alan ilk ve tek Türk şirketi oldu.

KoçSistem, Bilişim 500 Listesi'nde Üç Dalda Birden Birinci Oldu!

KoçSistem, İlk 500 Bilişim Şirketi Türkiye 2011’de Donanım bölümünde Yılın Sunucu Sistem Entegratörü olurken, Danışmanlık ve Barındırma Yönetim Hizmetlerinde de birinci oldu. Türkiye’nin öncü ve lider bilgi teknolojileri şirketi KoçSistem, İnterpromedya’nın bu yıl 13’üncü kez gerçekleştirdiği Bilişim 500’ün sonuçlarına göre üç farklı kategoride birinci olmayı başardı. KoçSistem; Donanım bölümünde Yılın Sistem Entegratörü olurken, Danışmanlık ve Barındırma Yönetim Hizmetlerinde de birinciliği elde etti. 20

Stevie Awards “Yılın İnsan Kaynakları Ekibi” Ödülü KoçSistem’in!

Türkiye’nin köklü ve lider bilgi teknolojileri şirketi KoçSistem, iş dünyasının saygın ödülleri arasında kabul edilenve International Business Awards (IBA) kapsamında düzenlenen Stevie Awards'ta “Yılın İnsan Kaynakları Ekibi”ödülüne layık bulundu.

KoçSistem’e Uluslararası Ödül: İngiltere Premıer Ligi Pıxage Projesi “Avrupa’da Yılın Teknoloji Çözümü” Ödülünü Kazandı!

KoçSistem’in, Türkiye’nin ilk yüzde yüz yerli katkı ile geliştirilen kurumsal sayısal yayıncılık yazılımı Pixage,İngiltere Premiere Ligi projesi ile uluslararası çapta düzenlenen The European IT Excellence Awards’da“Avrupa’da Yılın Teknoloji Çözümü” ödülünü almaya hak kazandı. KoçSistem, IT Europa tarafından dörtyıldır düzenlenen The European IT Excellence Awards’da bugüne kadar ödül alan tek Türk şirketi olma unvanının da sahibi oldu.

Ceo’lar, KoçSistem ve Opet’in Düzenlediği Golf Turnuvasında Buluştu!

KoçSistem ve Opet’in, Capital ve Ekonomist dergileri işbirliğiyle düzenlediği CEO Golf Weekend sona erdi.Antalya Belek’de Carya Golf Kulübü’nde düzenlenen turnuvaya 80 CEO katıldı. İş dünyasının önde gelenisimleri, yoğun iş temposu içinde kısa bir mola vererek, yeşil sahalarda golf sporu ile keyifli bir hafta sonugeçirdiler.

KoçSistem Dijital Ekonomi Gecesinde Rekabetin Bulut Üzerinde Farklılaşmaktan Geçtiğine Vurgu Yaptı!

Yenilikleri dünya ile aynı anda takip eden ve ülkesinde öncülüğünü yapan KoçSistem, Turkishtime ile yaptığı işbirliğineticesinde; dijital ekonomide yaşanan hızlı gelişimleri ve bu yeni dönemin vizyonuna ilişkin öngörüleri iş dünyasının üstdüzey temsilcilerinin davetli olduğu Dijital Ekonomi Gecesi’nde Türkiye gündemine taşıdı.

KoçSistem Kendi Geliştirdiği Yazılımı Pixage ile Küresel Arenada Rekabet Ediyor!

KoçSistem, Türkiye’nin ilk yüzde yüz yerli katkı ile geliştirilen kurumsal sayısal yayıncılık yazılımıPixage ile küresel arenada başarı hikayeleri yarattı! Türkiye’nin lider ve öncü bilgi teknolojileri şirketi KoçSistem, sayısal yayıncılık uygulamalarını bir adım öteyetaşıma hedefi ile 2008 yılında piyasaya sunduğu, Türkiye’nin ilk yüzde yüz yerli katkı ile geliştirilen kurumsalsayısal yayıncılık yazılımı Pixage ile küresel arenada rekabet ediyor.

İş Dünyası İşbirliğinin Gücü ile Kazanıyor! Koçsistem’in Katkılarıyla, Yochaı Benkler’in Çok Satan Kitabı Penguen ve Leviathan Türkiye’de!

Yochai Benkler’in, işbirliğinin gücünü ve yeni normale adapte olmaya çalışan iş dünyası adına yarattığıfırsatları, çarpıcı örneklerle ortaya koyduğu kitabı; “Penguen ve Leviathan” KoçSistem’in katkıları ileTürkiye’de!