Workplace, teknolojinin iş hayatında daha etkin kullanılmasını sağlayan, odağında çalışan iş birliği, iletişim, inovasyon, mobilite ve bulut bilişim olan dijital çalışma ortamı, intranet çözümüdür.
RPA - dijital-is-gucu ile dijital dönüşüm sürecinizde operasyonel yüklerinizi azaltabilir, iş verimliliğinizi artırabilirsiniz.
Öne Çıkan
Pixage ile tüm ekranları ve yayın akışını tek bir merkezden yönetilmesini sağlayan bir dijital yayıncılık uygulamasıdır.
Low Code ile herhangi bir yazılım geçmişine sahip olmadan ve kod kullanmadan istenilen uygulama kolaylıkla oluşturulabilir.
Pixage
Pixage
Pixage ile tüm ekranları ve yayın akışını tek bir merkezden yönetilmesini sağlayan bir dijital yayıncılık uygulamasıdır.

Pixage ürünümüz hakkında daha ayrıntılı bilgi için Pixage sayfasını ziyaret edebilirsiniz!
Detaylı İncele
Dijitalleşen otomotiv endüstrisinde geleceğin araç teknolojileri.
Dijital finansal hizmetlerin yükselişi ve geleceği.
Dijital dönüşüm çağında dayanıklı mal sektöründe yeni trendler.
Enerji sektöründe dijital dönüşüm ve geleceğin enerji teknolojileri.
Dijitalleşen eğitim: Yarının teknolojileri.
Kamu sektöründe dijital dönüşüm ve vatandaş odaklı hizmetler.
Perakende sektöründe dijitalleşme ve geleceğin alışveriş trendleri.
Dijital sağlık: Sağlık hizmetlerinde teknolojinin yükselişi.
Dijital sigorta: Sigorta sektöründe geleceğin inovasyonları.
Telekomünikasyon sektöründe dijital dönüşüm ve bağlantılı dünya.
Dijital turizm: Geleceğin seyahat teknolojileri ve trendleri.

e-Dekont ile bankacılıkta yeni dönem başlıyor!

16.03.2020

Bankacılık sektörü e-Dekont ile yepyeni bir döneme giriyor. Kağıt dekontların yerine alacak olan e-Dekont uygulaması, bankalarda yapılan ödeme işlemlerinin ya da alacak-verecek işlemlerinin özetini gösteren makbuzun elektronik versiyonu olarak tanımlanıyor.

Gelir İdaresi Başkanlığı tarafından yayınlanan 509 No.lu Tebliğ ile hayatımıza giren e-Dekont yeni bir belge türü olmayıp, kağıt dekont belgesi ile aynı hukuki niteliklere sahiptir.

e-Dekont öncesinde, resmi kurum ve kuruluşlardan talep edilen dekontların matbu olarak iletilmesi gerekiyor, elektronik ortamda hazırlanmış dekontların resmi geçerliliği bulunmuyordu. e-Dekont’a geçiş ile birlikte, Tebliğ’de belirtilen standartlara göre hazırlanan elektronik dekontlar, resmi kurum ve kuruluşlar tarafından kabul edilecek ve işleme alınabilecektir.

Özetle, e-Dekont uygulamasına dahil olan bankalar tarafından elektronik belge olarak elektronik ortamda düzenlenmesi, muhatabına talebi doğrultusunda elektronik veya kağıt ortamda iletilebilmesi, elektronik ortamda muhafaza ve ibraz edilebilmesi mümkün olacaktır. e-Dekontların üzerinde yer alacak karekod veya barkod ile Başkanlık sistemlerinden elektronik ortamda sorgulanması ve doğrulanmasına imkan vermektedir.

Bankacılık sektöründe kullanılan matbu kağıt masraflarını düşüren, banka şubesinde bir çok farklı noktada maliyet avantajları getiren e-Dekont uygulaması için KoçSistem’in geliştirdiği e-Dekont ürünü ile ilgili bilgilere almak için 444 9 387 no’lu telefon numarasından ulaşabilir veya** iletişim sayfamızdan** kayıt oluşturabilirsiniz.