Workplace, teknolojinin iş hayatında daha etkin kullanılmasını sağlayan, odağında çalışan iş birliği, iletişim, inovasyon, mobilite ve bulut bilişim olan dijital çalışma ortamı, intranet çözümüdür.
RPA - dijital-is-gucu ile dijital dönüşüm sürecinizde operasyonel yüklerinizi azaltabilir, iş verimliliğinizi artırabilirsiniz.
Öne Çıkan
Pixage ile tüm ekranları ve yayın akışını tek bir merkezden yönetilmesini sağlayan bir dijital yayıncılık uygulamasıdır.
Low Code ile herhangi bir yazılım geçmişine sahip olmadan ve kod kullanmadan istenilen uygulama kolaylıkla oluşturulabilir.
Pixage
Pixage
Pixage ile tüm ekranları ve yayın akışını tek bir merkezden yönetilmesini sağlayan bir dijital yayıncılık uygulamasıdır.

Pixage ürünümüz hakkında daha ayrıntılı bilgi için Pixage sayfasını ziyaret edebilirsiniz!
Detaylı İncele
Dijitalleşen otomotiv endüstrisinde geleceğin araç teknolojileri.
Dijital finansal hizmetlerin yükselişi ve geleceği.
Dijital dönüşüm çağında dayanıklı mal sektöründe yeni trendler.
Enerji sektöründe dijital dönüşüm ve geleceğin enerji teknolojileri.
Dijitalleşen eğitim: Yarının teknolojileri.
Kamu sektöründe dijital dönüşüm ve vatandaş odaklı hizmetler.
Perakende sektöründe dijitalleşme ve geleceğin alışveriş trendleri.
Dijital sağlık: Sağlık hizmetlerinde teknolojinin yükselişi.
Dijital sigorta: Sigorta sektöründe geleceğin inovasyonları.
Telekomünikasyon sektöründe dijital dönüşüm ve bağlantılı dünya.
Dijital turizm: Geleceğin seyahat teknolojileri ve trendleri.

Bir fikirle dünyayı değiştirebilir misiniz? Yeni bir sanayi çağını müjdeleyen Geleceği Üretenler Kitabı KoçSistem’in katkılarıyla Türkiye’de!

26.03.2014
Bilgi teknolojileri ve iletişim sektörünün öncü şirketlerinden KoçSistem, iş dünyasına rehberlik eden kitap dizisine bir yenisini daha ekledi ve teknolojinin gücü ile üretim süreçlerinde yaşanan değişimleri “yeni bir sanayi devrimi” olarak açıklayan Geleceği Üretenler (Makers) kitabını Türkçeye kazandırdı.

Wired dergisinin genel yayın yönetmeni Chris Anderson tarafından yazılan Geleceği Üretenler kitabı, enformasyon çağının yeni bir sanayi devrimine doğru gittiğini belirterek iş dünyasını gelmekte olan bu yeni döneme hazırlıyor.

Webin gelişimi ile birlikte, icat ve üretim araçlarının demokratikleştiğine değinen kitap; “Üretim, internete taşındıktan sonra artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Girişimcilik ve inovasyon hız kazanıyor, pazara girişin önündeki engeller yıkılıyor. İşe yarayacak fikri olan herkes, bu fikrini yazılımlarla ürüne dönüştürebiliyor ve tek bir tuşa basarak, küresel pazara ürününün dağıtımını yapabiliyor” görüşünü getirerek, önümüzdeki on yılda ‘mucit’ ile ‘girişimci’ arasındaki yolun hiç olmadığı kadar kısalacağına dikkat çekiyor.

“Bit”ler dünyasındaki yaratıcılığın “Atom”lar dünyasındaki ürünlere dönüşümü…

Geleceği Üretenler; açık kaynak kodlu tasarım ve 3D baskı sistemlerinin, günümüz girişimcilerine sunduğu imkânlarla kitlesel üretimin karşısına ciddi bir alternatif olarak çıktığına ve kişiselleştirilebilir bir dünya yarattığına işaret ediyor. “Bit’ler dünyasındaki yaratıcılık, atomlar dünyasında ürüne dönüşüyor” diyen yazar, somut örnekler vererek bu dönüşümle ilgili okuyucusuna değerli bilgiler sunuyor.

“İş dünyası asıl değişime hazır olmalı!”

KoçSistem Genel Müdürü Mehmet Nalbantoğlu, KoçSistem olarak Geleceği Üretenler kitabını neden seçtiklerine şu sözleri ile açıklık getiriyor: “Bilgi ve iletişim teknolojileri sektörü, mevcut sanayi dallarındaki üretkenliği artırıp yeni sanayi dalları yaratıyor; işlerin daha hızlı yapılmasını sağladığı için de yeni işler yapma konusunda iş dünyasına esneklik kazandırıyor. Bunu tetikleyen ise son 20 yılda; internet ve web’de yaşanan gelişmeler ile mobil ve bulut bilişim gibi teknolojilerin yarattığı değişimler oldu. Geleceği Üretenler, bu süreçleri referans olarak göstererek çok önemli bir noktayı gün yüzüne çıkarıyor. Kitaba göre; teknoloji iş dünyasındaki üretim süreçleri ile iş yapış biçimlerinde de köklü değişimler yaratıyor ve tüm bunların sonucunda enformasyon çağı, “Üçüncü Sanayi Devrimi”ne dönüşüyor. Ortaya koyduğu gerçekler ise bize, iş dünyasının ‘asıl değişime’ hazır olması gerektiğini gösteriyor. KoçSistem olarak, teknolojinin başrolde olduğu bir çağın rehberliğini üstlenen bu değerli eseri Türk iş dünyasının hizmetine sunmayı sorumluluğumuzun bir parçası olarak görüyor ve bundan mutluluk duyuyoruz.”

Geleceği Üretenler’in, Haziran 2014’te BZD Yayıncılık tarafından seçkin kitap marketlerde satışa sunulması planlanıyor.

CHRIS ANDERSON, Wired dergisinin genel yayın yönetmenidir. Defalarca Ulusal Dergicilik Ödülleri’nde aday gösterilmiş; 2005, 2007 ve 2009 yıllarında çeşitli ödüllere layık görülmüştür. Anderson, hızla büyüyen bir şirket olan ve havacılık robotları ve kendin-yap tarzı insansız hava araçları üreten 3D Robotics’in kurucu ortaklarındandır. Anderson ayrıca New York Times’ın çok satan kitaplar listesinde yer alan The Long Tail and Free: The Future of a Radical Price adlı kitabın da yazarıdır.

KoçSistem Kitapları Hakkında: Türkiye Bilgi Teknolojileri sektörünün lider oyuncularından KoçSistem, 1995 yılından bu yana; liderlik, pazarlama, teknoloji, iletişim gibi farklı uzmanlık konularında yazılan ve yayınlandığı ülkelerde yoğun ilgi gören kitapları Türk iş dünyasıyla buluşturmaktadır. KoçSistem’in bugüne kadar yayınladığı kitaplardan bazıları: Sanal Şirket (Willam H. Davidow&Michael S. Malone),Liderlik ve Müşteri Devrimi (Gary Heil, Tom Parker, Rick Tate), Devlerin Arasında (Rama Dev Jagar / Rafael Ortiz), Büyük Balık Küçük Balığı Değil, Hızlı Balık Yavaş Balığı Yutar(Jason Jennıngs / Laurence Haughton),Dijital Ekonomi (Don Tapscott), Yüzyılın Sonu (Derleme), Crowdsourcing: Kalabalıkların Gücü Bir İşe Nasıl Şekil Verebilir? (Jeff Howe), Bulut Bilişim İçin Yönetim Stratejileri (Charles Babcock), Penguen ve Leviathan (Yochai Benkler), Bolluk Çağı (Peter H. Diamandis, Steven Kotler) ve Geleceği Üretenler (Chris Anderson).